Winkelen bij Woon en slaap in Enschede

Winkelen bij Woon en slaap in Enschede

Wil je graag wat geweldige inspiratie opdoen? Ga dan eens shoppen bij Woon & Slaap in Enschede. Dit is een zeer grote woonwinkel in Enschede gevestigd op het meubelplein. Je vindt er een zeer breed assortiment met onder andere:

  • Stijlvolle tafels van topmerken
  • Stoelen
  • Banken
  • Bijzettafels
  • Een geweldige collectie boxsprings
  • Prachtige vloeren

3D-afspraak

Bij Woon en slaap is het ook mogelijk om een 3D-afspraak te maken. Je brengt dan samen met de stylistes samen de in te richten kamer in beeld en voegt er dan de gewenste meubels aan toe. Je kunt hierdoor precies zien welke meubelen wel en niet passen en krijgt een sfeerimpressie in hoe de door jou uitgezochte meubelen zullen staan.

Unieke collectie en merken

Bij Woon & Slaap vind je een unieke collectie en bijbehorende merken. Mijn favoriete merken zijn de collecties van PTMD, Eleonora, Urban Sofa en By-Boo. Zelf ben ik niet zo goed in het inrichten van mijn woning en ik doe daarom in deze winkel graag inspiratie op. De behulpzame medewerkers kunnen je goed adviseren in de does en donts van kamerinrichting.

In deze woonwinkel is ook een Delifrance gevestigd. Na mijn geweldige shopervaring haal ik hier vaak nog een lekker broodje voordat ik al het advies dat ik heb gekregen thuis laat bezinken.