Wil je een vulpen bestellen online?

Wil je een vulpen bestellen online?

Ben je op zoek naar één of meerdere luxe vulpennen. Deze kan je online bestellen bij P.W. Akkerman Amsterdam. Zij hebben een erg ruim assortiment aan luxe vulpennen. Je hebt keuze uit erg veel merken, om er maar een paar te noemen heb je Aurora, Diplomat, Kawecoo, Faber-Castell en nog veel meer merken. Als je het allerbeste wilt dan moet je zeker een vulpen bestellen online in deze webshop!

De Parker vulpennen zijn al jaren populair

De Parker vulpennen prijzen lopen erg uiteen. Het zijn dan ook pennen van topkwaliteit, maar ze hebben ook betaalbare exemplaren. Wil je uittesten of deze vulpen wat voor je is, dan kan je zeker een basis model van Parker aanschaffen. Deze prijzen variëren van €12.95 tot €80. Als je voor een wat mooiere en exclusievere versie wil gaan dan zit je vaak op een prijs van €80 tot €400. Hoe hoger je gaat met de prijs, hoe meer mogelijkheden er zijn en aanpassingen er zijn toegepast op de pen. Bijvoorbeeld van welk soort materiaal het is gemaakt, of er in gegraveerd is of niet. Als dit niet bijzonder genoeg voor je is zijn er ook nog de luxere modellen. Deze gaan van €400 tot wel €2995 per pen, en er is ook nog een set te koop waarin je 3 vulpennen krijgt voor €4030,-. Hierbij kan je verwachten dat de materialen van de hoogste kwaliteit zijn en de patronen extreem zeldzaam en speciaal zijn.

Mont Blanc winkel online

Naast Parker winkel fungeert deze shop ook als Mont Blanc winkel. Dit zijn erg klassieke vulpennen en het houdt niet op bij alleen vulpennen! Ze verkopen ook vulpotloden en balpennen, als je dus geen fan bent van een vulpen of een vulpotlood kan je dus altijd nog een balpen kopen. Ben je op zoek naar zilver of goud? Vrijwel elke klassieke kleur wordt hier verkocht!

Over de prachtige Lamy ink pen

Houdt je niet van Mont Blanc en kies je liever voor een Lamy ink pen? Dan heb ik goed nieuws, Deze webshop verkoopt namelijk ook Lamy pennen, zoals je misschien al wel weet zijn deze in allerlei soorten kleuren, van lichtblauw, rood, grijs, geel, zwart, goud, zilver etc. De prijzen variëren van €25,89 tot €495. Als je een goede instap wilt hebben wordt dit merk erg hoog aangeschreven. Dit omdat ze hoge kwaliteitspennen verkopen voor een goede prijs. Hun duurste pen is immers ‘maar’ €495.

Luxe pennenset waterman

Ook verkoopt P.W. Akkerman een luxe pennenset waterman. Ook dit is een fijn merk pennen, met prijzen van €159 tot €4030. Hiermee heb je niet alleen een vulpen in bezit, nee je krijgt ook een balpen en een vulpotlood. Dus voor elke situatie is er een pen te verkrijgen. Al de merken die je koopt, of het nou een set is of een losse vulpen, je kan zeker weten dat schrijven een hele andere ervaring wordt!