Waarom een big green egg aanschaffen?

Waarom een big green egg aanschaffen?

Welke barbecue moet ik aanschaffen? Dit is een vraag die vele barbecueliefhebbers zich vaak hebben afgevraagd. Er zijn veel soorten barbecues op de markt. Hierdoor is het maken van een keuze extra lastig. Populaire barbecues zijn bijvoorbeeld de big green egg, kamado joe en de monolith. Maar waarom zou iemand voor bijvoorbeeld de big green egg moeten kiezen. Lees meer over de big green egg in dit artikel.

De big green egg familie

Een big green egg heeft door zijn unieke vorm en het dubbelwandige keramiek een goede luchtcirculatie. Het is één van de meest populaire en beste barbecues op het moment. De big green egg wordt vel gebruikt om te grillen, bakken, koken, stoven, roken en slowcooking.  De perfecte barbecue dus voor elke barbecueliefhebber.

Belangrijke punten

Er zijn een aantal belangrijke dingen waar je op moet letten bij het aanschaffen van een nieuwe barbecue. Het belangrijkste is om eerst een budget te bepalen. De prijs van barbecues kunnen enorm verschillende zijn. Je hebt goedkope barbecues, maar ook barbecues die erg prijzig zijn. Hierna moet je voor jezelf bekijken waarvoor je de barbecue gebruikt. Barbecue je vaak voor grote of kleine gezelschappen? Dit is een belangrijke vraag, want zo weet je of je een grote of kleine barbecue moet aanschaffen.

Een BBQ workshop

Heb je eindelijk jouw droombarbecue aangeschaft? Dan kun je voor dat je gaat barbecueën op je nieuwe barbecue de basistechnieken leren door bijvoorbeeld een barbecue workshop te volgen. Bij Kookers kookworkshops kun je een barbecue workshop volgen. Dit is de perfecte manier om meer te leren over het bereiden van gerechten op de barbecue.