Nagelsalon Goor

Nagelsalon Goor

Het is weer zover. De zomer komt eraan en het kwik stijgt al snel de goede kant op. Waar de één zich het liefst in het zweet werkt in de tuin, zijn er nog genoeg andere opties. Namelijk simpelweg in de hangmat, bank of stoel gaan liggen en genieten van het mooie weer. Lekker in je eentje met een goed boek/leuke serie of juist iedereen uitnodigen voor een BBQ. Wat jouw voorkeur ook is, er mooi en verzorgd uitzien is altijd goed. Hierbij is het ook altijd goed om op de details te laten. Namelijk, je nagels. Laat daarom ook jouw nagels summerproof maken door deze te voorzien van een leuk kleurtje in de zomer. Wil je meer informatie over deze nagelsalon goor, klik dan op de link.

De juiste kleur kiezen

Weten hoe je de juiste nagellakkleur kiest, vereist wat onderzoek, maar het is vrij eenvoudig om de perfecte kleur te kiezen. Vergis je echter niet: het kiezen van de juiste nagellakkleur is belangrijk, want je wilt je stijl, je huidskleur en zelfs de vorm van je handen aanvullen. Als je bijvoorbeeld korte vingers hebt, wil je geen nagellak waardoor ze er stomp uitzien, je wilt ze langer maken.

Volgens Become Gorgeous en vele andere bronnen, is het belangrijkste dat je moet weten bij het kiezen van de kleur, jouw huidskleur. Er zijn over het algemeen harde regels voor het kiezen van een kleur op basis van je huidskleur. Een mooiere huid ziet er bijvoorbeeld het beste uit met donkere kleuren, vooral die met een blauwe basis. Iets donkere huidtinten doen het goed met donkerrode tinten, terwijl donkere tinten vrijwel elke kleur kunnen dragen.

Matchen met je outfit

Sommige experts zeggen dat je nagellak nooit bij je outfit mag passen, terwijl anderen zeggen dat het prima is. Dus mijn advies is dat wanneer je een nagellakkleur kiest die bij je outfit past, je voor jouw instinct gaat. Voel je vrij om een complementaire maar niet noodzakelijk bijpassende kleur te kiezen of, als je verliefd bent op een bepaalde tint die past bij een top, een rok of een paar schoenen, ga ervoor!

Als je wilt weten hoe je de juiste nagellak kleur kiest, let dan op de huidige trends. Welke kleuren zijn momenteel het populairst? De kans is groot dat, ongeacht je huidskleur, je zo een tint kunt vinden binnen het spectrum dat jij leuk vindt. Dat geldt voor paars, blauw, roze, koralen en zelfs zwart, omdat je kunt kiezen voor een matte of sprankelende afwerking. Het seizoen is ook een belangrijke factor bij het uitkiezen van de nagellakkleur. In de winter zijn donkere kleuren fenomenaal. De lente vraagt om mooie pastelkleuren en natuurlijk welke tinten populair zijn in termen van trends. De zomer is een geweldige tijd voor warme kleuren, felle zure tinten en leuke neonkleuren. Voor de herfst zijn brons, goud, rood, roodbruin en bepaalde neutrale tinten fantastisch!

Bij het kiezen van de juiste nagellakkleur moet je ook weten wat je juist niet moet doen. Als je bijvoorbeeld heel licht bent, koop dan niet iets te donker, anders kunnen je handen er verbleekt uitzien. Als je erg vierkante nagels hebt, vermijd dan iets te lichts. Dit komt in feite neer op vallen en opstaan; soms moet je iets proberen om te zien dat het voor jou niet werkt of juist wel.

Je kunt gemakkelijk leren hoe je de juiste nagellakkleur kiest – en maak je geen zorgen, er zijn geen vaste regels. Zoek gewoon een tint, een matte tint of een lak met glitters en laat het voor je werken!