Mango: Internationaal gerenommeerd kledingmerk

Mango: Internationaal gerenommeerd kledingmerk

Tegenwoordig is mode veel meer dan alleen de kleren die we aantrekken. Het is voor sommigen een manier van leven geworden. Ze zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om hun uiterlijk te verbeteren om zo aan hun eigen ijdelheid en de verwachtingen van anderen te voldoen. Je hebt waarschijnlijk al tientallen, zo niet honderden verschillende kledingmerken gezien. In sommige gevallen zijn de merken nieuw, terwijl ze in andere gevallen al een tijdje bestaan. Mango is een van de modemerken met veel expertise. De broers Andic, Isak en Nahman, begonnen Mango, een Spaans kleding ontwerp- en productiebedrijf, in Barcelona, Spanje. Het is niet alleen bekend in Barcelona, maar ook over de hele wereld. Ze staan bekend om de stijlvolle kleding die ze produceren voor beide geslachten.

Eerste online winkel

Online winkels zijn vast niet nieuw voor je. Een online winkel is een website waar kopers goederen of diensten van een bedrijf kunnen kopen zonder naar de “offline” winkel te hoeven gaan. Een voorbeeld van een online winkel is een kledingzaak die een website heeft waarop zijn producten online worden verkocht. Met andere woorden, een online winkel is een website of mobiele applicatie waarmee kopers kunnen zoeken door een catalogus van producten of diensten en elektronisch aankopen kunnen doen via de site of app. Mango begon hun eerste online winkel in het jaar 2000. Dit was een belangrijke stap voorwaarts voor hen. Hun winkels, die voorheen alleen tegemoet konden komen aan de behoeften van mensen die hen fysiek konden bezoeken, kunnen nu door iedereen worden benaderd door slechts op een muisklik te klikken.

De kleding van de sterren

Als er één term is die gebruikt kan worden om Mango te beschrijven, zou het “prestige” zijn. Mango heeft kleding geleverd voor verschillende beroemdheden die hebben deelgenomen aan een verscheidenheid van formele en niet-formele evenementen. Zo werd in 2008 de voetbalster Zinedine Zidane gekozen om het nieuwe gezicht te worden van de Mango Man campagne, die door het bedrijf werd gelanceerd. Vervolgens maakte Kate Moss in 2011 haar entree in de wereld van Mango in een video campagne onder leiding van Terry Richardson, die de hele campagne filmde en regisseerde. Het Australische model Miranda Kerr, die ook een bekende beroemdheid is, nam daarna Moss’ plaats in. Niet alleen werden de kleren van het bedrijf gebruikt door beroemdheden, maar ze werden ook gedragen door de prinses van Asturië, Letizia, die werd gespot in een mango pak tijdens een bezoek aan het hoofdkantoor van Mango.

Shop nu jouw nieuwe Mango kleding bij Sans-online.nl.