Het gemak van een bedrukte paraplu als geschenk

Het gemak van een bedrukte paraplu als geschenk

Een bedrukte paraplu is een ideaal geschenk om te geven. Een bedrukte paraplu kan je geven voor zowel een persoonlijke als een zakelijke aangelegenheid. Het leuke aan het bedrukken van een paraplu is dat je volledige creatieve vrijheid  hebt en dus een écht uniek geschenk kan geven dat helemaal je eigen is.

Een bedrukte paraplu als persoonlijke cadeau

Heb je bijvoorbeeld een jubileum te vieren met je vriendin/vriend, laat dan een paraplu bedrukken met de datum van bijvoorbeeld je eerste ontmoeting of het moment dat je verkering kreeg. Aan de ene kant een best simpel cadeau, maar het is toch een cadeau waar over nagedacht is en dus komt het over als een cadeau waar veel moeite voor is gedaan. Zeker voor de wat minder romantische heren (of dames) onder ons is het een ideale cadeau om te geven. Een bedrukte paraplu is ook heel leuk bij grotere evenementen zoals bijvoorbeeld een bruiloft. Iedereen heeft dan een paraplu vast met dezelfde tekst, vooral de vrouwen vinden dit erg leuk.

Bedrukte paraplu als zakelijk geschenk

Voor zakelijke doeleinden is het geven van een bedrukte paraplu ook perfect. Het ziet er netjes en strak uit en de ontvanger heeft er ook daadwerkelijk wat aan. Want stiekem weten we allemaal dat bijvoorbeeld een bedrukte pen toch wel ergens kwijtgeraakt wordt of niet meer naar omgekeken wordt. Zelf laat ik regelmatige paraplu’s bedrukken bij een webshop: plushop.nl. Het mooi is dat zo’n paraplu dan de volgende dag in huis is. Ideaal wat mij betreft. En de zakelijke relaties die de paraplu ontvangen zijn altijd content met het geschenk. Het wordt dus nog weleens onderschat hoe het geven van een bedrukte paraplu als geschenk is.