Een recht gebit met de onzichtbare beugel!

Een recht gebit met de onzichtbare beugel!

Veel mensen zijn vaak ontevreden over hun gebit. Dit komt vaak doordat één of meerdere tanden niet helemaal recht staan. Hiervoor zijn beugels de oplossing. Toch kiezen veel mensen er niet voor om een beugel te nemen. Zij willen niet lang rondlopen met een zichtbare beugel of de kosten van een beugel zijn hun te hoog. Voor deze mensen is er een onzichtbare beugel. Meer weten over deze onzichtbare beugel? Lees dan direct verder!

De beugel

De onzichtbare beugel waar ik het over heb is de onzichtbare beugel van Top Orthodontie in Enschede. Dit is een transparante beugel voor zowel tieners als voor volwassenen. De beugel bestaat uit twee doorzichtige hoesjes. Hierdoor zal bijna niemand zien dat je ze in hebt.

De onzichtbare beugel die verkrijgbaar is bij Top Orthodontie wordt op maat gemaakt. De behandeling bestaat uit een reeks uitneembare transparante hoesjes. Iedere één of twee weken vervang je de aligner door een nieuwe die net iets verschilt als de vorige. Zo worden je tanden stap voor stap naar de juiste positie bewogen. Deze behandeling wordt vaak comfortabel, gemakkelijk en snel ervaren.

Gebit goed onderhouden

Bij het dragen van een beugel moet je jouw gebit nog steeds goed onderhouden. Maar hoe onderhoud je jouw gebit nou echt goed? Tandartsen en orthodontisten adviseren om twee of drie keer per dag de tanden te poetsen. Door je tanden goed te poetsen verwijder je namelijk tandplak. Ook is flossen erg belangrijk om je gebit gezond te houden. Door dagelijks te flossen verwijder je plak waar je met de tandenborstel niet bij komt.