De Ambrogio Robotmaaier

De Ambrogio Robotmaaier

Geen zin om zelf elke keer weer gras te maaien? Geen probleem! Tegenwoordig bestaan er automatische grasmaaiers! Zo kun jij lekker andere dingen doen, terwijl de robotmaaier het gazonnetje mooi houdt. Eén van de beste robotmaaiers is de Ambrogio robotmaaier. De Ambrogio robotmaaier is de perfecte grasmaaier om elke dag in welk type tuin dan ook, volledig en autonoom te beheren: van kleine landelijke tuinen, tot complexe en grotere oppervlaktes, zoals sportvelden en parken.

Ambrogio robotmaaier: Twenty ZR

De Ambrogio Twenty ZR robotmaaier is een het nieuwste model onder de robotmaaiers. Deze robotmaaier is een compacte, lichte, eenvoudige, snelle en krachtige robotmaaier, waarvoor geen begrenzingsdraad (ook wel perimeterdraad of grensdraad genoemd) dient te worden geïnstalleerd. De Ambrogio robotmaaier is uitgerust met de nieuwste en meest innovatieve technologieën, die de maaier in staat stellen de tuin te beheren en in kaart te brengen door de kenmerken van de tuin aan te leren. Zo weet hij precies waar een boom, struik, bloemperk of andere componenten van en in de tuin staan. De geavanceerde ZR technologie integreert namelijk artificiële intelligentiesystemen met radarsensoren, hierdoor kan de Ambrogio Twenty ZR robotmaaier gras detecteren, maar ook obstakels op afstand. De robotmaaier detecteert zowel stilstaande als bewegende obstakels en herkent daarbij ook randen en perimeters.

De voordelen van de Ambrogio Twenty ZR

Deze geavanceerde rootmaaien is uitgerust met een aantal innovatieve functies. De Ambrogio Twenty ZR robotmaaier heeft geen begrenzingsdraad nodig en heeft alleen een begeleidingsdraad nodig om zijn weg terug naar het laadstation te vinden. Een tuin of gazon van 1000m² met bijvoorbeeld een goede schutting is geen probleem voor de Twenty ZR robotmaaier. Met zijn processoren van de nieuwste generatie en borstelarme motoren kan deze robotmaaier tot wel vier verschillende oppervlaktes beheren. Voeg daarbij de krachtige batterijen en het 18 cm lange mes aan toe en het gras ziet er gegarandeerd binnen no-time weer geweldig uit! De Ambrogio Twenty ZR weegt slechts zeven kilogram en is 42 centimeter lang. De maaier is uitgerust met een verbindingsmodule. Hierdoor kunt u alle functies op afstand bedienen beheren en bewaken. Tot slot is het ook mogelijk om via een spraak assistent SMART ASSISTANT en AMICO de maaier te bedienen. Kortom: een robotmaaier van het hoogste niveau!