Dakdragers online bestellen

Dakdragers online bestellen

In dit atikel ga ik je wat vertellen over mijn ervaring met het online bestellen van dakdragers. Binnenkort ga ik voor het eerst met mijn nieuwe auto op wintersport. De bagageruimte van mijn nieuwe Ford is beperkt dus had ik ford focus dakdragers nodig. Na een aantal zoekopdrachten op Google gedaan te hebben kwam ik erachter dat er zeer veel verschillende merken en types zijn. Om er zeker van te zijn dat ik de juiste dakdragers voor mijn type Ford Focus zou kiezen moest ik eerst op zoek naar het bouwjaar van mijn auto.

Veel verschillende merken

De keuze voor dakdragers is echt gigantisch. Zo zijn er waar de dakdragers alleen per model auto passen, maar zijn er ook merken waarbij de dakdragers universeler zijn. De ford focus dakdragers zijn dan bijvoorbeeld ook als ford s max dakdragers te gebruiken. Daarnaast zit er ook veel verschil in prijs tussen de aanbieders van dakdragers.

Om een keuze te maken uit de verschillende merken besloot ik om mijn aankoop op basis van de volgende punten te maken:

Montage van de dakdragers

zijn de dakdragers makkelijk te monteren. Zelf ben ik niet heel technisch aangelegd en heb ik vaak moeite om dergelijke klussen uit te voeren. Ik heb geen zin om een uur te prutsen voordat de dakdragers op mijn auto zitten.

Laadvermogen van de dragers

Aangezien ik vaak zware dingen met mijn auto vervoer was het belangrijk dat de dakdragers voldoende laadvermogen hebben. Ik zit er natuurlijk niet op te wachten dat ze door gaan zakken

Aerodynamisch

Hoe doen de dakdragers tijdens lange afstanden? Als de dakdragers niet aerodynamisch zijn dan kan dit je op vakantie flink wat extra benzine kosten. Je kunt dan beter een duurdere dakdrager en dakkoffer kopen en besparen op je benzine dan elke vakantie € 100,- extra brandstofkosten maken.

Vraag of je de juiste dakdragers hebt

Twijfel je of de door jou uitgezochte dakdragers wel op je auto passen? Vraag dan de webshop! In veel gevallen is het mogelijk om een live chat te starten. Je kan de webshop eigenaar dan vragen of je uitgekozen set op de auto past. Zo weet je zeker dat het goed zit en kom je niet voor je vakantie voor vervelende verassingen te staan.