Bestaande poort elektrisch maken

Bestaande poort elektrisch maken

Automatische poorten, ook wel elektrische poort genoemd, zijn poorten die via een elektromechanisch systeem automatisch open- en dichtgedaan kunnen worden. Deze poorten worden veel gebruikt door ondernemers, maar zijn zeker ook privé te gebruiken. Er zijn veel soorten elektrische poorten met daarbij behorende poortbediening. Specialisten in poort automatisatie zoals Bertu Toegangstechniek weten alles van automatische poorten. Lees hieronder de voordelen van deze poorten.

Voordelen van een automatische poort

Een automatische poort zorgt voor gemak en veiligheid. Deze poorten zijn eenvoudig op slot te doen en staan dus op slot wanneer nodig is. Een handmatige poort wordt vaak open gelaten, omdat het veel werk kost om hem weer dicht te doen. Op deze manier biedt een geautomatiseerde poort naast gemak ook extra veiligheid.

Het gemak van een automatische poort is dat hij makkelijk open en dicht gaat wanneer nodig. Dit gaat volledig automatische middels gewenste poortbediening. Dit kan zijn via een afstandsbediening, maar ook via bijvoorbeeld een schakelaar of codeklavier. Iets wat tegenwoordig ook steeds vaker voorkomt is bediening via een mobiel apparaat.

Nieuwe of bestaande poort?

Interesse in een automatische poort en heb je al een poort? Dan wil je misschien geen nieuwe poort aanschaffen. Dan is het een mogelijkheid om jouw bestaande poort elektrisch te maken. Hierdoor ben je niet genoodzaakt om een nieuwe poort aan te schaffen. Een bestaande poort elektrisch maken bespaart veel geld. Naast een poort elektrisch maken. Is het ook mogelijk om bij een nieuwe of bestaande poorten toegangscontrole systemen, intercom systemen of video deurbellen te plaatsen.